Neix el parc de l’Aqüeducte a Ciutat Meridiana: 12.000 m2 per passejar, jugar i fer esport

Els veïns i les veïnes del barri de Ciutat Meridiana ja poden passejar, jugar i fer esport al nou parc de l’Aqüeducte. L’antic camp de futbol del barri s’ha transformat en 12.260 metres quadrats de verd, zones d’estada, jocs infantils i equipaments esportius per a totes les edats. La remodelació s’emmarca en el Pla de barris, que s’ha treballat amb el veïnat.

18/06/2021 13:40 h

Ajuntament de Barcelona

El nou parc de l’Aqüeducte s’obre en un gran espai accessible i connectat amb la serra de Collserola i l’entorn natural que l’envolta, sense barreres físiques per poder passejar-hi sense pujar esglaons. Al llarg del recorregut hi ha diferents zones d’estada per descansar o xerrar amb amics i el veïnat.

Jocs i espai per a la canalla!

El parc disposa de tres terrasses amb tobogans i altres elements de joc per als infants, que són espais oberts per on els nens i les nenes poden córrer mentre juguen.

Activitat saludable per a totes les edats!

Una pista amb grada servirà com a camp de futbol 7 o per a la celebració d’actes del barri. A més, el nou parc de l’Aqüeducte disposa d’una pista de bàsquet, una zona d’aparells de gimnàstica per a persones grans i vuit pistes de petanca.

Llums per destacar l’aqüeducte

L’aqüeducte disposa d’un nou enllumenat, que, entre d’altres coses, podrà simular el pas de l’aigua o destacar-ne els arcs.

Els llums ressaltaran la bellesa del conjunt arquitectònic, que es va construir a finals del segle XIX per abastir d’aigua la ciutat des de les rieres de Ripoll i Caldes.

Una transformació sota el guiatge del veïnat

La remodelació de l’antic camp de futbol de Ciutat Meridiana per convertir-lo en el parc de l’Aqüeducte s’emmarca en el Pla de barris de la Zona Nord de la ciutat, que s’ha treballat amb el veïnat.​​

Etiquetes associades a la notícia