Obres de millora del paviment de La Rambla

Properament, es duran a terme actuacions de repavimentació i millora de la calçada a la Rambla que afectaran el trànsit de vehicles i a les parades de les línies d’autobusos.

25/04/2022 13:00 h

Andrés Abáigar Peciña

Degut a les  pluges durant el diumenges del mes de març, el calendari de les afectacions de talls de trànsit en aquest carrer  s’ha modificat de la següent manera:

Dimarts 3 de maig: lateral Besòs (sentit pujada), entre la plaça Catalunya i el Pla de la Boqueria.

Dimecres 4 de maig: lateral Llobregat (sentit baixada), entre la pl. Catalunya i el c. de l’Hospital.

Dijous 5 de maig: lateral Llobregat (sentit baixada), entre el c. de l’Hospital i el Portal de Santa Madrona.

Els talls de trànsit també afectaran les parades de les línies d’ autobusos de TMB (V13 i 59) i les del Nit Bus, que quedaran anul·lades mentre es facin els treballs.

També de manera puntual, i mentre durin les pavimentacions es poden produir restriccions de trànsit en algun carrer de l’entorn, que estaran senyalitzades degudament per facilitar la circulació dels vehicles.

Les principals desviacions de trànsit i de les línies d’autobús afectades es faran per Via Laietana i per la Ronda de Sant Pau/Paral·lel.

Treballs de reparació del paviment del carrer Tallers

Els dies 4 i 5 de maig, també es realitzaran tasques de reparació del paviment de pedra natural a tot l’ample del carrer de Tallers, entre el carrer de Jovellanos i la Rambla que implicaran el tall total del carrer de Tallers a partir del carrer de Jovellanos.
La desviació de trànsit serà carrer de Jovellanos – carrer de Pelayo – la Rambla.

Etiquetes associades a la notícia