Un passeig sobre la ronda de Dalt

La ronda de Dalt estrena un passeig de 200 metres de longitud i 3.800 metres quadrats d’espais d’estada i de lleure al primer tram cobert. La transformació vol incentivar l’ús veïnal de l’espai i la connexió entre els barris de Sant Genís dels Agudells i la Teixonera.

20/01/2020 14:49 h

Ajuntament de Barcelona

El nou passeig central fa 13,6 metres en la zona més ampla, amb àrees d’estada i jocs infantils pintats a terra, vegetació i arbrat i un espai polivalent on es poden organitzar activitats veïnals i culturals, mercats temporals o fires.

A més, ja s’hi ha instal·lat una de les tres pèrgoles amb vegetació que serviran per fer ombra. I hi ha un projecte en fase de licitació per instal·lar un panell de plaques fotovoltaiques en una àrea d’uns 2.000 metres quadrats.

Aquesta urbanització s’ha fet seguint un procés de participació ciutadana, i permetrà millorar la connexió entre barris amb recorreguts nous per anar a peu en uns entorns més saludables, ja que s’hi ha reduït la contaminació acústica i atmosfèrica.

El pressupost del projecte ha estat de 17,2 milions d’euros.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades