T’estiu molt! Comencen les activitats d’estiu per a infants i adolescents

L’Ajuntament ha organitzat, en col·laboració amb 479 entitats d’educació en el lleure, esportives, AMPA i altres entitats de la ciutat, 983 activitats d’estiu. Respecte a l’any passat, les places han augmentat un 23%.

26/06/2018 17:27 h

Ajuntament de Barcelona

Les vacances escolars ja són aquí i, alhora, arriben les activitats d’estiu per a més de 115.000 infants i adolescents de Barcelona. En aquesta edició s’han ofert 983 activitats de lleure, esportives, educatives i culturals per a edats d’entre 1 i 17 anys, amb 317.520 places repartides durant totes les vacances escolars, un 23% més que en l’edició anterior.

El programa, que porta per nom “T’estiu molt”, vol garantir el dret al lleure dels infants, alhora que transmet valors com la convivència, la companyonia i el respecte per l’entorn d’una manera divertida i segura.

Respecte a la tipologia de l’oferta d’activitats, la gran majoria són, un any més, els casals de lleure, seguit dels campus, els casals esportius, les activitats a les escoles bressol i les colònies. Tota la informació de les activitats es pot consultar al web de Vacances “T’estiu molt”.

Per a les famílies i infants que per motius econòmics o personals d’inclusió necessiten una atenció especial per accedir a les activitats, també s’hi inclou un programa de suport econòmic i d’ajuda. Aquest any s’hi han destinat 3.757.000 euros, un 19% més que l’any anterior, i un total de 20.648 famílies han pogut accedir als ajuts.

Més informació

Notícies relacionades