Totes les activitats per a les vacances d’estiu d’infants i adolescents

En marxa una nova edició de la campanya “T’estiu molt”, d’activitats d’estiu per a infants i adolescents, que enguany oferirà 350.863 places, un 10,3% més que l’edició anterior. La recollida de números per als Campus Olímpia ja ha començat i s’allargarà fins al 5 d’abril.

01/04/2019 13:11 h

Districte Horta-Guinardó

En total hi haurà 1.006 activitats de lleure, esportives, educatives, culturals per a infants i adolescents de 16 i 17 anys de la ciutat, 23 activitats més que a l’edició anterior. Enguany hi haurà dues modalitats noves d’activitats esportives com les rutes i les estades esportives per donar resposta a les demandes de les famílies.

També es cobrirà, com en edicions passades, la demanda del servei de monitors especialitzats per atendre els infants i adolescents que necessitin un suport especial per situacions de discapacitat física o psíquica, perquè puguin participar en qualsevol de les activitats.

Tota la informació sobre les activitats d’estiu es pot consultar al web barcelona.cat/vacances.

Campus Olímpia

El passat dilluns 18 de març va començar el període de recollida de números per al sorteig de les activitats del Campus Olímpia, que són les activitats més sol·licitades i que tenen més demanda que oferta. Les famílies que vulguin participar en el sorteig han de sol·licitar un número en línia al mateix web barcelona.cat/vacances. El darrer dia per recollir el número és el 5 d’abril i el sorteig tindrà lloc i es publicarà el 10 d’abril. A partir del 12 d’abril s’enviarà un SMS a les famílies amb el número d’ordre resultant del sorteig.

Suport econòmic per a les famílies 

Aquest any l’Ajuntament destinarà 3.450.000 euros per cobrir les beques de les famílies que sol·licitin ajudes econòmiques per garantir-hi la participació de tots els infants. El període per sol·licitar els ajuts serà del 27 d’abril al 15 de maig.

Activitats per a persones amb discapacitat

Els infants amb discapacitat poden participar en qualsevol activitat ordinària de la campanya, on, en cas que sigui necessari, se’ls facilitarà monitors/ores de suport. Els costos d’aquesta activitat podran veure’s reduïts, amb la dotació de l’ajut econòmic que ofereix l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) al casal. Tot i així, podreu trobar activitats específiques adaptades per a persones amb discapacitat, al web de la campanya.

Etiquetes associades a la notícia