TMB gestionarà les línies de bus del nord de Nou Barris

A partir del mes de maig, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) gestionarà directament les línies d’autobús del sector nord del districte de Nou Barris, que des del 2010 gestionava Sagalés. S’aposta per millorar el servei en aquest punt de la ciutat i incrementar els intervals de pas i la connexió entre barris i amb la ciutat.

10/03/2021 13:26 h

Ajuntament de Barcelona

A partir del mes de maig, quan hagi acabat el contracte de gestió de Sagalés i les successives pròrrogues, TMB assumirà tot el servei d’autobús als barris de Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona. Actualment, en aquests barris hi circulen la línia D50 (Paral·lel – Ciutat Meridiana), les línies convencionals 62 (Pl. Catalunya – Ciutat Meridiana), 76 (Sant Genís – Ciutat Meridiana) i 97 (Pg. Fabra i Puig – Vallbona), i el transport a demanda de Torre Baró.

Una proposta tècnica per al bus a Nou Barris

La nova etapa del servei d’autobús de la zona nord del districte de Nou Barris arriba acompanyada d’una proposta de reestructuració de les línies per millorar els intervals de pas dels busos i la connexió entre barris i amb la ciutat, evitar solapaments i millorar, en general, la qualitat del servei.

Per dur a terme la proposta, s’iniciarà un procés participatiu per proposar la implantació de dues línies noves, la 180 (Trinitat Nova – Vallbona) i la 182 (Pl. de la República – Torre Baró), l’extensió del bus a demanda i la millora de la línia 62.

 

Etiquetes associades a la notícia