Torna Beat Barcelona, l’espai de la ciutat al Mobile World Congress

Per segon any consecutiu, Beat Barcelona arriba al Mobile World Congress (MWC). És l’espai que presenta l’oferta cultural, lúdica, gastronòmica, tecnològica i de treball en xarxa de la ciutat a dins del congrés tecnològic.

23/02/2023 18:25 h

Ajuntament de Barcelona

Amb els lemes “The place to be”, “The place to chill” i “The place to meet”, el Beat ha estat concebut com un entorn per donar a conèixer les possibilitats que ofereix Barcelona per atreure inversió i establir oficines i centres de recerca, però també l’aposta per la innovació i els atractius de la ciutat tant per instal·lar-s’hi a treballar com per visitar-la.

Les diferents àrees d’aquest espai combinaran activitats i treball en xarxa durant el dia amb experiències tecnològiques i una oferta musical lúdica programada pels festivals Sónar, Cruïlla i MIRA Digital Arts Festival als vespres.

L’espai, de 2.765 metres quadrats en una zona a l’aire lliure, es trobarà a la terrassa de l’accés nord de la Fira Gran Via 2, i el disseny, una recreació del litoral barceloní, ha estat obra de l’Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya (IAAC).

Un dels espais més singulars del Beat serà l’Àgora, una àrea de trobada dedicada a la tecnologia, i hi tindran protagonisme iniciatives de Barcelona Activa, de Promoció Internacional de Ciutat, de l’Institut Municipal d’Informàtica o de BSM, entre altres.

El MWC és l’esdeveniment tecnològic de referència de la indústria de la connectivitat que ha contribuït a situar Barcelona com un element clau de l’ecosistema tecnològic global. Aquest any tindrà lloc del 27 de febrer al 2 de març.

Etiquetes associades a la notícia