Torna el BCN Sports Film amb el millor cinema esportiu

Del 2 al 6 de maig de 2018 el festival BCN Sports Film porta més de 400 pel·lícules de temàtica esportiva de 40 països a diversos equipaments de la ciutat entre els quals, el Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch, on tindrà lloc la inauguració del certamen.

30/04/2018 15:59 h

Districte Sants-Montjuïc

La inauguració del certamen tindrà lloc dimecres 2 de maig a Montjuïc, a l’auditori del Museu Olímpic i de l’Esport, on es projectarà un vídeo resum dels Jocs Olímpics d’Hivern de Pyeongchang.

A més d’aquest espai, també hi haurà projeccions a la Nau Bostik, l’Auditori de Sant Martí, la Filmoteca de Catalunya, la Casa Àsia, la Casa Elizalde, el Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet i l’Institut Francès.

En el marc del Festival es presentaran produccions documentals, de ficció i d’animació relacionades amb el món de l’esport i, en la majoria de casos, inèdites a casa nostra. Entre els films seleccionats, destaquen el llargmetratge Paradigm Lost, el curtmetratge Dear Basketball, l’estrena estatal de Roller Dreams, el documental Pelé: O Rei Desconhecido —amb imatges d’arxiu inèdites de la mítica estrella del futbol— o els episodis de la sèrie The Tiniest Man in the World.

Totes les sessions tindran l’entrada gratuïta.

Consulta la programació del Festival aquí