Torna el Petit Mercat de Mercats

Els dies 10 i 11 de maig se celebra al Mercat de Sant Antoni la segona edició del Petit Mercat de Mercats, una festa per apropar als barris de la ciutat la fira Mercat de Mercats. Les parades del Mercat de l’Eixample presentaran la cultura gastronòmica i sostenible de mercat a la ciutadania. Hi haurà activitats infantils, tapes de mercat i productes de proximitat, tallers gastronòmics i actuacions musicals, a més de cuina en directe amb diferents xefs reconeguts. El Petit Mercat de Mercats s’inscriu aquest any en els actes de la Regata Cultural, el programa d’activitats per acompanyar l’arribada de la Copa Amèrica.

07/05/2024 14:40 h

Ajuntament de Barcelona

El Petit Mercat de Mercats se situarà a l’exterior del Mercat de Sant Antoni, a les places dels carrers de Tamarit i del Comte Borrell, de les 11.00 a les 22.00 hores.

Els paradistes del peix, el marisc, la carnisseria i els bars del mercat sortiran a la plaça del carrer de Tamarit per oferir a la ciutadania degustacions dels seus productes. Es podran comprar tapes directament als estands, d’un preu de 3 o 5 euros, i gaudir dels tastos oferts pels diferents operadors. També hi haurà un espai amb barbacoes amb personal que cuinarà els productes que els ciutadans comprin al mercat, per degustar els aliments frescos comprats a les parades. A més, hi haurà diferents barres amb cerveses, aperitius, vins i altres begudes.

En la segona edició del Petit Mercat de Mercats també es duran a terme diferents tallers d’escabetx o d’elaboració de kombutxa i un d’infantil d’hamburgueses. Destaquen les mostres de cuina en directe encapçalades per xefs reconeguts com Paco Pérez (restaurant Miramar, Llançà), Lena Maria Grané i Ricky Smith (restaurant Baló, Barcelona) i Jordi Esteve (restaurant Nectari, Barcelona).

També hi haurà actuacions musicals i espais amb activitats lúdiques per als infants entre les quals destaca la instal·lació U-Smart Toys, una iniciativa impulsada per la Mobile World Capital Barcelona que uneix l’arquitectura, l’enginyeria i el mobiliari urbà per fer de les ciutats intel·ligents una experiència lúdica.

Etiquetes associades a la notícia