Torna la Fira de Reis i Sant Tomàs a la Gran Via

29/12/2022 11:04 h

Nicolás Alonso Crozet

Com cada any, la Fira de Sant Tomàs i de Reis torna a la gran via de les Corts Catalanes, entre els carrers de Muntaner i Rocafort. Es podrà visitar fins al 6 de gener, de 10 a 21 hores, a excepció de dissabtes i vigílies de festius que tancarà a les 22 h.

Tant si estàs buscant un regal especial com si et ve de gust menjar uns xurros per berenar, o tot plegat, vine a la Fira de Reis de la Gran Via i descobreix tot el que et té preparat.

Parades de diferents sectors:

  • Joguines: se centren en la venda de joguines, jocs i peluixos, entre d’altres. Estan ubicades entre els carrers Comte d’Urgell i Muntaner.
  • Regals: productes tradicionals i artesans i regals varis. Estaran instal·lades entre els carrers de Calàbria i del Comte d’Urgell.
  • Artesania: aquest sector compta amb diverses parades d’artesania catalana, entre els carrers de Rocafort i Calàbria.
  • Xurreries: les parades es troben distribuïdes per tota la fira.

Activitats complementàries

A més de les parades, enguany la Fira de Reis ofereix un programa d’activitats i exposicions obertes a tothom. Entre les activitats infantils, hi ha la proposta de ‘El Bosc Encantat’, que la tarda del 26 de desembre oferirà jocs didàctics, construccions i contes. El 4 de gener, els Reis Mags passejaran per la fira per recollir totes les cartes de petits i grans. Enguany, també hi haurà diferents photocall repartits per la Fira que animaran els visitants a fer-se fotos de record i que podran pujar a les xarxes amb la temàtica ‘Una foto per la Pau, Bon Any Nou’.

Consulta el programa complet en aquest enllaç.