Torna “L’estiu, al pati!” amb blues, el Festival de Flamenc R(oles) i el Say It Loud al Pati

L’edició d’enguany arriba amb mesures de seguretat i garanties sanitàries per la covid-19.

19/06/2020 09:00 h

Districte Nou Barris

Nou Barris celebrarà aquest estiu la quarta edició del festival “L’estiu, al pati!”. Ho farà, això sí, amb totes les garanties de seguretat sanitària per la covid-19, que, entre d’altres, obligaran a reservar-ne les entrades prèviament.

Enguany el cicle tindrà lloc del 12 al 26 de juliol, al pati de la seu del Districte, i inclourà la darrera actuació del XVIII Festival de Blues de Barcelona, que serà a la vegada la primera de “L’estiu, al pati!”, el Festival de Flamenc R(oles) i el Say It Loud al Pati. Aquí en teniu les dates concretes:

  • 12 de juliol, XVIII Festival de Blues: Lluís Coloma Trio – Blues & Boogie Woogie
  • 18 i 19 de juliol, Festival de Flamenc R(oles), amb les actuacions del bailaor Jesús Carmona, una de les primeres figures del ball flamenc actual i primer ballarí del Ballet Nacional durant tres anys, i Laura Marchal, acompanyada de Toni Abellán i Frederico Vannini i Jordi Fornells i Mario Mas
  • 24, 25 i 26 de juliol, Festival Say it Loud al Pati, amb Meritxell Neddermann, Tarquim, The Bop Collective, Queralt Lahoz, Ricky, el Professor de Tennis, i Back 2 Classics

Al web de “L’estiu, al pati!” en trobareu la programació completa, informació dels artistes, com reservar les entrades per a les actuacions i tot el que us cal saber del festival.

Reserva prèvia d’entrades, requisit d’enguany per la covid-19

Els espectacles, com cada any, són gratuïts. Però, com us dèiem, aquesta vegada caldrà reservar-ne prèviament l’entrada, que haurà de ser per a tot un dia; és a dir, no es podrà reservar entrades per a un sol espectacle. Tingueu en compte també que les persones que vulguin seure juntes hauran de reservar totes les entrades d’una sola vegada.

Aquesta és una de les mesures adoptades per garantir les condicions de seguretat sanitària necessàries a causa de la covid-19. Però n’hi ha més:

Aforament. Es limitarà d’acord amb les disposicions de distanciament vigents en el moment de posar en marxa la reserva d’entrades. En cas de mantenir-se una distància d’1,5 m, l’aforament seria de 260 persones.

Arribada al recinte. Caldrà arribar-hi com a mínim mitja hora abans de l’inici de les sessions, i hi haurà cues d’accés controlades i circuits clars d’entrada i de sortida.

Mesures sanitàries. Hi haurà gel hidroalcohòlic a l’abast del públic, i durant l’entrada i la sortida del recinte serà obligatori l’ús de la mascareta. No serà obligatòria mentre s’estigui ocupant la cadira assignada. A més, posarem una atenció especial a mesures sanitàries com la desinfecció dels lavabos durant les sessions, de les cadires i de l’escenari entre sessió i sessió.

Etiquetes associades a la notícia