Torna “T’estiu molt” amb més de 314.000 places per a les vacances d’infants i adolescents

El programa d’activitats d’estiu per a infants i adolescents de la ciutat d’1 a 17 anys inclou 314.665 places i més d’un miler d’activitats de lleure, esportives, educatives i culturals per triar. Enguany la campanya s’obrirà als infants ucraïnesos refugiats per facilitar la seva integració. Les inscripcions i les sol·licituds per als ajuts econòmics es podran tramitar a partir del 23 d’abril.

11/04/2022 17:28 h

Ajuntament de Barcelona

La programació de “T’estiu molt” es pot consultar al web i inclou activitats de molts tipus: les propostes esportives del Campus Olímpia i propostes culturals, educatives, tecnològiques, artístiques i escèniques, entre d’altres. Totes les activitats que formen part de la campanya estan adaptades a menors amb discapacitat.

Algunes de les propostes que s’ofereixen per gaudir de les vacances d’estiu són el bressol d’estiu, per a infants d’1 a 3 anys, els campaments, els casals d’estiu, les rutes esportives, els tallers d’arts plàstiques i les activitats en família. L’oferta estarà subjecta a l’evolució de la situació sanitària i a les indicacions i restriccions decretades per les autoritats.

La data d’inici de les activitats serà el 23 de juny, i, com a novetat, per adaptar-se a la nova data d’inici del curs escolar, totes les activitats acabaran, a tot tardar, el 4 de setembre.

Ajudes per a famílies en situació de vulnerabilitat

Aquest any s’invertiran al voltant de quatre milions d’euros a cobrir les beques de les famílies amb pocs ingressos, una quantitat que quedarà fixada segons la demanda d’ajuts que hi hagi. Es becaran, amb un màxim d’una activitat per infant i amb el barem que correspongui, tots els infants del nucli de convivència que ho sol·licitin i estiguin empadronats al municipi de Barcelona.

El termini de sol·licitud començarà el 23 d’abril i s’acabarà el 23 de maig. Com a novetat d’aquest any, la sol·licitud de beca es farà com un tràmit telemàtic a través de l’Oficina Virtual de Tràmits (OVT).

Més informació

Etiquetes associades a la notícia