Tot el comerç d'Horta-Guinardó en un sol web

Saps on comprar llegums a granel, on trobar plantes, cadires o làmpades, on hi ha una fusteria o una sabateria, on fer còpies de claus o bé on trobar un remei per al refredat al barri?

21/05/2020 16:00 h

Districte Horta-Guinardó

El Districte d’Horta-Guinardó estrena un nou web de comerç, un lloc amb estructura de cercador, on es poden trobar tots els establiments del districte geolocalitzats en un mapa juntament amb una fitxa d’informació sobre horaris, contacte i descripció de la seva activitat.

La nova eina, que engloba mes de 500 establiments incorpora un cercador avançat per paraules clau, categories, barris, associació comercial i altres criteris com si és accessible, ofereix servei a domicili, fa venda online, etc. Per això, el nou web té com a objectiu promocionar la Compra des de casa. A la pàgina principal hi ha un destacat per facilitar la cerca i posar en valor que aquest tipus de comerç també es pot realitzar amb les botigues del barri, que s’estan modernitzant i ofereixen noves prestacions.

L’objectiu és oferir als veïns i veïnes una eina útil i àgil per saber on comprar tots aquells productes que necessiten sense sortir del districte, i d’aquesta manera dinamitzar l’activitat comercial i la relació dels veïns amb el comerç del seu territori. Aquesta iniciativa també vol fomentar el paper del comerç com a agent de projectes de cohesió social que es desenvolupen al barri, i per aquest motiu donarà valor al comerç associat, al que formi part d’un projecte comunitari, a l’economia social i solidaria, i al comerç sostenible.

La voluntat de la iniciativa és que s’hi vagin adherint comerços i, d’aquesta manera, poder oferir en un sol web la totalitat del comerç del districte. Els establiments que vulguin donar-s’hi d’alta ho poden fer a través d’un formulari que es troba a la pàgina principal. Està dissenyada per ser consultable a l’ordinador, telèfons mòbils i tauletes, i està disponible en català i castellà.

Etiquetes associades a la notícia