Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Tota la realitat del comerç i la restauració, a un clic

El nou Observatori del Comerç i la Restauració de Barcelona permet consultar dades i estadístiques sobre la situació i la dinàmica del sector a la ciutat d’una manera àgil, dinàmica, entenedora i fàcil per a la població general.

23/05/2021 11:05 h

Ajuntament de Barcelona

L’Observatori també dona accés al visor del Cens comercial, una eina desenvolupada per l’Oficina Municipal de Dades amb la qual es poden consultar estadístiques filtrant-les per sectors comercials, activitats econòmiques, districtes o barris i es poden visualitzar en gràfics, taules i mapes en tot l’àmbit de la ciutat.

L’eina també permet conèixer l’estructuració del teixit comercial, com a motor econòmic i definidor de la fesomia de la ciutat, ja sigui en forma d’eixos comercials, mercats, comerços emblemàtics o agrupacions de botigues especialitzades.

Apartats de l’Observatori

A través dels apartats següents es pot accedir a desenes d’estudis, informes i publicacions sobre el sector comercial de la ciutat:

  • Informe de comerç. Recull les dades principals de l’activitat comercial i permet reflexionar sobre els canvis que s’estan experimentant.
  • Òmnibus municipal. Els resultats relacionats amb el comerç i els hàbits de compra dins de l’enquesta trimestral d’opinió que es planteja a la ciutadania.
  • Enquesta d’activitat del sector comercial. Estudi de les característiques dels establiments comercials i l’opinió dels seus responsables sobre l’activitat a la ciutat, basat en entrevistes als responsables de 2.400 establiments comercials.
  • Enquesta d’activitat del sector de la restauració. Eina que traça les característiques dels establiments de restauració i l’opinió dels seus responsables.

Etiquetes associades a la notícia