Totes les activitats de la Festa Major de Sant Antoni 2022

10/01/2022 16:45 h

Nicolás Alonso Crozet

La festa de Sant Antoni comparteix calendari amb l’anomenada setmana dels barbuts, amb fama de ser la setmana més freda de l’any. Però al barri de l’Eixample aquests dies són d’alegria, música, tradicions, esport, teatre i moltes activitats per gaudir en família amb els més petits. Alguns dels actes previstos en el programa inicial s’han hagut d’anul·lar a causa de la situació sanitària.

Del 14 al 23 de gener, la Festa Major de Sant Antoni ens convida a 130 actes, 22 dels quals adreçats a la canalla, en 25 espais diferents del barri.

El primer acte del programa serà el bicibús Sant Antoni-La Model, la ruta a diferents col·legis de la zona acompanyada de la Guàrdia Urbana que es va posar en marxa amb gran èxit a l’inici del curs escolar. A la nit hi haurà foguerons a l’avinguda Mistral.

Dissabte 15 és el dia del pregó, que anirà a càrrec dels responsables del servei REIS (Reforç Escolar i Integració Social) i el grup teatral El Triangle, i seguidament la cercavila d’inici, que sortirà dels jardins de l’Alguer.

Altres dels actes destacats seran la 43a Cursa Moritz Sant Antoni i els Tres Tombs de Sant Antoni. La Festa Major finalitzarà el dia 23 amb el seguici pel barri, la bicicletada i els actes de foc, la tabalada infernal, els versots diabòlics i el correfoc.

Aquí trobaràs tota la informació de la Festa Major.