Tots els pessebres, pessebres vivents, pastorets i Cants de la Sibil·la de Barcelona

28/11/2022 14:06 h

Ajuntament de Barcelona

Un any més, teniu davant vostre el programa d’actes de cultura popular del Nadal a Barcelona. Es tracta d’un recull on, per sobre de tot, hi destaca la feina feta de desenes d’entitats que conformen el teixit associatiu de molts dels nostres barris. Són dies en què els veïns i veïnes baixen al centre cívic, al teatre, al casal del barri, a l’escola, a la parròquia o a la Casa de la Festa, i fan el pessebre, interpreten personatges del pessebre vivent, assagen nadales i representen les històries dels Pastorets.

I aquesta és una de les màgies d’aquestes dates. El fet de poder veure la feina que durant els darrers mesos s’ha anat gestant per part de milers de persones anònimes que ens fan gaudir de les tradicions més nostrades.

A més, enguany tornarem a tenir el Pessebre tradicional de Barcelona, que es fa al pati del Museu Frederic Marès. Aquesta vegada se’ns presenta enmig d’una vall del Pirineu. Segur que n’heu vist alguna!

No deixeu que us ho expliquin i enamoreu-vos del Cant de la Sibil·la, passegeu pels pessebres vivents, divertiu-vos amb els Pastorets i admireu els pessebres. Gaudiu-ne!

Podeu consultar tots els pessebres i activitats de cultura popular del Nadal 2022 aquí.