Trasllat del mercat de carrer de la Marina del Prat Vermell

Les obres d'urbanització del carrer de l'Acer obliguen a traslladar una part del mercat de carrer dominical al carrer de la Metal·lúrgia, en el tram que va des del carrer del Plom (on també hi haurà mercat) fins al davant del recinte de la Fira de Barcelona.

13/02/2020 14:23 h

Mupert

La urbanització del nou barri de la Marina del Prat Vermell continua avançant, en aquest cas, a la part del sector 8 compresa entre el carrer dels Motors i el futur parc central. Les obres obliguen a traslladar a partir d’ara algunes parades del mercat de carrer que hi té lloc cada diumenge de 9 a 14 h.

El mercat dominical de la Marina del Prat Vermell, de la Zona Franca o de Cases Barates aplega tot un seguit de venedors ambulants i de productes diversos (excepte alimentació). Fins ara ocupava tot el carrer de l’Acer. A partir d’aquest diumenge, les parades no podran situar-se al tram més proper al carrer dels Motors (marcat en vermell a la imatge adjunta), que queda afectat per les obres d’urbanització del carrer. Aquestes parades es traslladen als carrers del Plom i de la Metal·lúrgia (trams marcats en verd), on ara queda prohibit aparcar els diumenges al matí.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades