Torna la Trobada BCN Ciutat Diversa

El 14 de novembre, de 10.30 a 19.00 hores, el Consell Municipal d’Immigració de Barcelona (CMIB) i les entitats que el componen organitzen una nova edició d’aquesta celebració, una jornada festiva i reivindicativa adreçada a tota la ciutadania amb l’objectiu de mostrar, compartir i gaudir un any més de la diversitat de la nostra ciutat.

02/11/2021 10:08 h

Drets de Ciutadania

Enguany el tema central de la trobada és “Per una Barcelona antiracista”, una de les línies d’acció més arrelades al CMIB i que forma part de la seva missió i els seus objectius, que són promoure la convivència, la igualtat i la inclusió i lluitar contra el racisme, la xenofòbia i les manifestacions dels discursos d’odi presents a la societat.

A l’escenari i els diferents espais i carpes hi trobareu nombroses activitats, com tallers, xerrades, exposicions, desfilades i jocs tradicionals, tant per a infants com per a adults. També hi haurà una biblioteca vivent i s’hi llegirà un manifest, i a la carpa auditori hi tindran lloc taules rodones i s’hi projectaran audiovisuals sobre el tema central de la trobada.

A l’enllaç adjunt trobareu el programa complet de la jornada, amb les activitats que es duran a terme al llarg del dia.

Us hi esperem!