Un 1 de Maig amb més motius que mai

El 29 d’abril, l’Auditori del Parc Tecnològic de Barcelona serà la seu d’un acte commemoratiu del Dia del Treball, que, en la situació actual provocada per la crisi social i econòmica arran de la pandèmia, pren encara més rellevància.

23/04/2021 15:35 h

Ajuntament de Barcelona

En la jornada, que començarà a les 18.00 hores, hi participaran el tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, i la comissionada de Promoció de l’Ocupació i Polítiques contra la Precarietat, Raquel Gil.

A més, l’acte inclourà una conferència de la secretària general adjunta de la Confederació Europea de Sindicats, Esther Lynch, i la projecció d’un vídeo que recull diferents testimonis de persones que han participat en els programes d’ocupació que impulsa Barcelona Activa. 

Compromesos amb l’ocupació

La jornada forma part del compromís municipal per impulsar un nou model econòmic i per fer de l’ocupació de qualitat la millor manera de reduir les desigualtats. 

Volem una Barcelona referent en emprenedoria, en economia verda, en atracció i retenció del talent i en l’aposta per la innovació, la ciència i la tecnologia, que generi un mercat de treball més estable, menys precari i desigual, i que garanteixi un futur d’oportunitats per als més joves i més oportunitats per a tothom.

Volem una ciutat que disposi d’un mercat de treball just, amb ocupació de qualitat i amb igualtat d’oportunitats i que incorpori la visió de gènere i les necessitats dels col·lectius més vulnerables.

Es podrà seguir en directe a través del següent enllaç.

Etiquetes associades a la notícia