Un acord que consolida Barcelona com a ciutat digital internacional

L’Ajuntament de Barcelona i Fira de Barcelona han segellat una aliança per sumar esforços pel que fa a l'estratègia de promoció internacional, i han establert una col·laboració estable que permetrà difondre al món l’aposta de la ciutat per l’economia digital, l’atracció d’empreses tecnològiques i l’impuls d'un ecosistema innovador. L’aliança servirà per reforçar Barcelona com a plataforma de negocis ('hub') de tecnologia i promocionar el pla "Barcelona, ciutat digital 2017-2020".

07/06/2017 16:02 h

Redacció

En el marc de l’acord de col·laboració, Fira de Barcelona promourà la relació de Barcelona amb les ciutats més importants del món, especialment amb Nova York, pel que fa a innovació, tecnologia i empresa a fi de promoure projectes tecnològics, d’economies digitals i de recerca d’inversors.

L’aliança servirà per reforçar Barcelona com a plataforma de negocis de tecnologia i per afavorir que els efectes d’esdeveniments com l’Smart City Expo World Congress no es limitin als dies de celebració de les fires i els salons internacionals, sinó que s’allarguin durant tot l’any.

El nou acord l’han signat Constantí Serrallonga, director general de Fira de Barcelona, i Gerardo Pisarello, president de l’Institut Municipal d’Informàtica (IMI) i primer tinent d’alcaldia. Pisarello ha subratllat que la col·laboració facilitarà la projecció internacional del pla “Barcelona, ciutat digital 2017-2020”, impulsat pel consistori per promoure una economia digital més plural i un nou model d’innovació urbana.