Un acord que consolida Barcelona com a ciutat digital internacional

L’Ajuntament de Barcelona i Fira de Barcelona han segellat una aliança per sumar esforços pel que fa a l'estratègia de promoció internacional, i han establert una col·laboració estable que permetrà difondre al món l’aposta de la ciutat per l’economia digital, l’atracció d’empreses tecnològiques i l’impuls d'un ecosistema innovador. L’aliança servirà per reforçar Barcelona com a plataforma de negocis ('hub') de tecnologia i promocionar el pla "Barcelona, ciutat digital 2017-2020".

07/06/2017 16:02 h

Ajuntament de Barcelona

En el marc de l’acord de col·laboració, Fira de Barcelona promourà la relació de Barcelona amb les ciutats més importants del món, especialment amb Nova York, pel que fa a innovació, tecnologia i empresa a fi de promoure projectes tecnològics, d’economies digitals i de recerca d’inversors.

L’aliança servirà per reforçar Barcelona com a plataforma de negocis de tecnologia i per afavorir que els efectes d’esdeveniments com l’Smart City Expo World Congress no es limitin als dies de celebració de les fires i els salons internacionals, sinó que s’allarguin durant tot l’any.

El nou acord l’han signat Constantí Serrallonga, director general de Fira de Barcelona, i Gerardo Pisarello, president de l’Institut Municipal d’Informàtica (IMI) i primer tinent d’alcaldia. Pisarello ha subratllat que la col·laboració facilitarà la projecció internacional del pla “Barcelona, ciutat digital 2017-2020”, impulsat pel consistori per promoure una economia digital més plural i un nou model d’innovació urbana.