Un any més, ‘T’estiu molt’

17/03/2018 23:51 h

Institut Barcelona Esports

Ja falta menys per l’estiu i un any més, l’Ajuntament de Barcelona coordina la campanya estival i fa arribar les iniciatives de les associacions i organitzacions que treballen en el sector del lleure educatiu de la ciutat oferint més de 317.000 places per triar, en diferents entorns i per a totes les edats comentades.

Bressol d’estiu, un valor segur

Al igual que en edicions anteriors, aqueça any segueix present també la modalitat ‘bressol d’estiu’, una aposta per a l’estimulació educativa des dels primers anys de vida, que, alhora, permet anar avançant en el suport a la conciliació familiar.

Ajudes econòmiques pels més necessitats

Gràcies al suport econòmic i de recursos humans de l’Ajuntament de Barcelona, la campanya de vacances d’estiu facilita l’accés a les activitats a tots els infants i adolescents de la ciutat amb més necessitats, perquè no perdin l’ocasió de participar en les proves estivals i gaudeixin dels valors de la convivència i la companyonia, així com de respecte a l’entorn.

Període d’inscripcions

La data d’inici de les inscripcions, en línies generals, serà a partir del dissabte 21 d’abril. No obstant, consulteu el web atès que no totes tenen obert aquest dia. Així mateix, la recollida del número per a aquest sorteig es podrà tramitar entre el 12 de març i el 6 d’abril. Un cop s’hagin sortejat els números, el 13 d’abril s’enviarà a les famílies un missatge amb el número del sorteig assignat indicant l’ordre d’inscripció amb el dia i l’hora aproximada per a realitzar el tràmit presencial al campus Olímpia.

No deixis passar l’oportunitat i aprofita de les possibilitats que ofereix la ciutat de Barcelona.

Etiquetes associades a la notícia