Un dispositiu electoral adaptat a les mesures sanitàries vigents

Durant les últimes setmanes s’ha treballat per localitzar nous punts de votació per adaptar el dispositiu electoral per a les eleccions del 14 de febrer al Parlament de Catalunya. L’objectiu és garantir que el dret a vot de tothom sigui compatible amb el compliment de les mesures sanitàries vigents.

28/12/2020 15:41 h

Ajuntament de Barcelona

Es preveu constituir, en comparació amb els darrers comicis, un 33% més de col·legis electorals i un 34% més de meses. Per aconseguir nous punts de votació, per primera vegada, es preveu utilitzar mercats municipals i pavellons esportius municipals com a seus electorals.

Algunes de les seus electorals utilitzades en convocatòries anteriors han quedat descartades per les seves característiques, i s’han hagut de buscar i habilitar nous locals amb ventilació i on es garanteixi la distància social, concretament, 126.

El dispositiu electoral obliga a mobilitzar més recursos materials i humans que en altres convocatòries i haurà de garantir, entre d’altres, la neteja abans, durant i després de les eleccions.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia