Un nou carril bici per connectar Sant Andreu amb Sant Martí i l’Eixample

El 23 de maig comencen les obres, amb una durada prevista de vuit mesos. Amb una longitud d’1,7 quilòmetres, la nova via ciclista donarà continuïtat a la recentment executada al carrer de Berenguer de Palou.

22/05/2022 10:04 h

Ajuntament de Barcelona

S’estendrà per diversos carrers del barri de la Sagrera, entre els carrers de Josep Estivill i de Ferran Turné, i connectarà els barris de Sant Andreu i la Sagrera amb Sant Martí. A més, permetrà la connexió en bicicleta amb l’Eixample a través del nou carril bici del carrer de Mallorca, previst també per a aquesta tardor.

En una primera fase, fins al juliol, es faran actuacions prèvies, com retallar i ampliar les voreres i crear illetes. Entre l’agost i l’octubre està prevista la segona fase, en la qual s’implantarà el carril bici, s’hi instal·laran els separadors, se senyalitzarà la zona i s’hi col·locaran els semàfors.

L’actuació té una inversió d’1,1 milions d’euros i forma part de l’estratègia per ampliar la xarxa de carrils bici a la ciutat en més de 32 quilòmetres fins al 2023.