Un nou espai públic per al veïnat del nucli antic de les Corts

Els veïns i veïnes de les Corts ja poden gaudir del nou jardí situat als entorns de l’àmbit Europa-Anglesola, després que s’hagin acabat les obres d’urbanització, que han permès crear-hi una zona verda i millorar la circulació de vianants i la qualitat de l’espai públic.

21/02/2021 11:14 h

Ajuntament de Barcelona

L’espai renovat consta de 5.900 metres quadrats, un jardí que ara connecta el carrer d’Europa amb el carrer de Numància. D’aquesta manera, es dona continuïtat als recorreguts a peu per travessar el nou tram obert del carrer de Can Segalar i es millora la connexió amb dues vies importants: l’avinguda Diagonal i el carrer de Numància. A més, es facilita la connexió entre els diferents pols comercials i tres escoles del districte.

L’execució dels treballs ha tingut un cost aproximat d’1,6 milions d’euros, i ha inclòs la construcció de la nova calçada del carrer de Can Segalar i l’adequació de la connexió amb el carrer de Numància.

Un espai segur per passejar, jugar i estar-s’hi

Al mig de la zona de nova construcció hi ha una plaça central amb una zona de jocs infantils, envoltada de baranes i zones de fusta per poder seure. Al voltant hi ha zones verdes, amb una superfície total de 1.500 metres quadrats i 37 arbres nous.

El jardí està il·luminat amb criteris de perspectiva de gènere, per evitar racons foscos, i amb tecnologia LED de gran eficiència energètica. Els bancs, el mobiliari urbà i nou papereres completen la instal·lació.

Etiquetes associades a la notícia