Una banda de Barcelona, nominada als Grammy Latino 2014

08/10/2014 08:29 h

Míriam Pina García

Luz Verde és una banda integrada per tres músics veneçolans, l’Eduardo Benatar, el Willbert Álvarez i el Carlos Mendoza, que es van conèixer de joves i que van provar sort en el món de la música. Van gravar dos discos,  ‘Cinema Cero’ i ‘Rocanrol’, amb els quals van aconseguir algun premi. Com que no acabaven d’arrencar, però, fa 10 anys que van deixar Caracas per establir-se a Barcelona, una ciutat que veien amb moltes possibilitats per dedicar-se al món de la música. Després de quatre anys tocant a multitud de bars i locals barcelonins, van gravar el seu tercer disc, el primer que van fer a la ciutat, ‘Manual de Buenas Costumbres’.

Vídeo ‘Una banda de Barcelona, nominada als Grammy Latino 2014’

Aquest treball, produït per Roger Rodes, productor musical d’artistes catalans com Macaco, va sonar a les emissores de ràdio fórmula més importants de la ciutat i el videoclip de la cançó ‘Luna de Papel‘ es va emetre per la MTV Espanya i la MTV Hot, durant més de 8 setmanes. En aquest disc hi ha inclosa una cançó anomenada ‘Barcelona‘ i és que, segons Luz Verde, aquesta ciutat els hi ha donat fonts d’inspiració i ha aconseguit imprimir-los un estil propi.

L’any 2010 Luz Verde grava el seu quart disc ‘En Llamas‘, dos anys després surt a la llum ‘El Final del Mundo Vol. 1‘ i, enguany, han estrenat el seu últim disc ‘Final del Mundo Vol. 2: Nada Es Imposible‘. Precisament aquest últim treball els hi ha servit per rebre la nominació a Millor Àlbum de Rock, dels Grammy Latino 2014, que se celebren el proper 20 de novembre a Las Vegas. Aquesta notícia els hi ha arribat per sorpresa i la valoren com el reconeixement de la seva feina per part d’un grup de persones de la indústria musical.

Més informació:

Web de Luz Verde

Web dels Grammy Latino 2014