Un projecte per abordar la violència masclista en dones migrants guanya el premi 25 de Novembre

Amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, aquesta tarda s’ha anunciat el projecte guanyador del premi 25 de Novembre, un reconeixement a iniciatives que impulsen la lluita contra diferents formes de violència masclista en diversos àmbits, i que enguany se centra en les dones migrants.

25/11/2019 19:04 h

Ajuntament de Barcelona

En la XIV edició del premi 25 de Novembre han participat onze projectes de recerca, creació, visibilització, conscienciació o rebuig ciutadà i col·lectiu de la violència masclista que pateixen les dones migrants.

El projecte guanyador d’enguany ha estat la “Guia de treball e intervenció comunitària per a l’abordatge de les violències masclistes en dones migrades“, a càrrec de la Cooperativa T.I.C.T.A.C. SCCL. L’objectiu del treball és elaborar un seguit de directrius i recomanacions a partir de l’experiència de dones migrants, que participaran en cinc tallers on s’elaboraran els continguts, els missatges i les imatges.

El guardó està dotat amb 15.000 euros i s’emmarca en l’Acord Ciutadà per a una Barcelona Lliure de Violència Contra les Dones. Des de fa 24 anys, el premi 25 de Novembre distingeix projectes que combaten la violència masclista des de diferents enfocaments i amb un ampli ventall de temes, des dels col·lectius més joves fins a les xarxes socials o l’assetjament a l’espai públic.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades