Una quinzena d'equipaments esportius municipals s'han renovat durant el 2016

28/12/2016 16:18 h

Marc Gómez Silvestre

L’Ajuntament de Barcelona, mitjançant l’Institut Barcelona Esports, ha invertit al llarg del 2016 un total de 8.571.190,92 euros en el manteniment, la reforma, i la remodelació d’instal·lacions esportives municipals.

La inversió que s’ha fet al llarg del 2016 pretén millorar els equipaments esportius municipals dels diferents districtes de la ciutat. En aquest sentit, el comissionat d’Esports, David Escudé, ha explicat que l’Institut Barcelona Esports treballa perquè tothom tingui accés a la pràctica esportiva en condicions de qualitat. I ha afegit que la promoció de l’esport i el fet de tenir bons equipaments esportius són clau per fer de Barcelona una de les grans capitals esportives del món.

Entre les actuacions que s’han iniciat hi ha les obres de millora d’urbanització exterior del Camp Municipal Rugbi La Foixarda i la reforma dels vestuaris i el gimnàs, situats sota la graderia. També s’ha començat a construir un nou poliesportiu i una piscina al Turó de la Peira, s’han renovat les pistes d’atletisme de Can Dragó i la Mar Bella i s’ha millorat la piscina del CEM Bon Pastor i la del CEM Trinitat Vella.