Una reflexió sobre la revolució digital i la tecnologia mòbil

27/02/2017 13:13 h

Ajuntament de Barcelona

La primera edició de la Mobile Week Barcelona, que ha durat una setmana i s’ha tancat aquest diumenge, 26 de febrer, ha superat les previsions dels organitzadors amb la participació de més de dues mil persones. La trobada ha apropat als deu districtes de la ciutat l’impacte de la transformació digital mitjançant les últimes tendències culturals, artístiques i tecnològiques.

La Mobile World Capital Barcelona ha tancat aquest cap de setmana la primera edició de la Mobile Week Barcelona, una iniciativa que ha proposat una reflexió al voltant de la transformació digital i la tecnologia mòbil. Els diferents actes organitzats pretenien obrir espais de reflexió i anàlisi sobre com la tecnologia canvia les nostres vides i com alterarà el futur. El públic ha rebut la proposta d’una manera molt satisfactòria.

La Mobile Week Barcelona ha plantejat una programació integrada per deu diàlegs, deu rutes i deu creacions artístiques innovadores en més de seixanta equipaments culturals i científics, espais d’innovació, centres d’investigació i universitats. En les diferents jornades han intervingut més de seixanta ponents, nombrosos col·laboradors i deu joves artistes, que han estat transmissors, mitjançant les seves obres, de la interrelació cada vegada més estreta entre l’art i el món de la cultura amb el món digital.

D’altra banda, per a dissabte i diumenge s’havien organitzat cinc  rutes noves pels districtes de Gràcia, Sant Andreu, les Corts, l’Eixample i Horta-Guinardó, per donar a conèixer espais de creativitat, cultura digital, tecnologia i pensament de cada districte.

Més informació

Notícies relacionades