Una subvenció per rehabilitar equipaments esportius

Els equipaments esportius privats de la ciutat gestionats per clubs, entitats o associacions sense ànim de lucre ja es poden beneficiar d’una nova línia de subvencions, oberta per l’Institut Barcelona Esports.

31/05/2018 15:53 h

Ajuntament de Barcelona

Les ajudes estan destinades a projectes d’inversió en seguretat, per adequar-se a la normativa federativa, millorar l’accessibilitat i suprimir barreres arquitectòniques, així com a actuacions relacionades amb l’eficiència energètica, la dotació d’equipament esportiu activable i altres obres de millora.

La primera convocatòria de subvencions oberta per l’Institut Barcelona Esports disposa d’una quantitat de 400.000 euros, i el termini de sol·licitud és el 22 de juny. Les sol·licituds i la informació es poden trobar al web barcelona.cat/tramits.

El compromís de la ciutat amb l’esport

Al llarg del 2017 les federacions esportives de la ciutat han rebut 1.050.000 euros de subvencions municipals destinades al desenvolupament dels seus projectes esportius. A més, els tres grans esdeveniments esportius internacionals que se celebraran a Barcelona —els Europeus de waterpolo 2018; el Campionat del Món de pilota, l’octubre del 2018, i el Barcelona World Roller Games 2019— han rebut subvencions per valor de 7.110.000 euros.

Etiquetes associades a la notícia