Vine a la xerrada "Barcelona. Visitants il·lustres" a la Fundació Julio Muñoz Ramonet

Saps quantes personalitats de l’àmbit polític, artístic i de l’espectacle han visitat el Parc d’Atraccions del Tibidabo al llarg de la seva història? I quines d’aquestes persones s’han allotjat a l’Hotel Ritz de la ciutat o han pres un còctel a la Terrassa Martini?

L’Arxiu Municipal de Barcelona organitza, dins el programa d’activitats de la Setmana Internacional dels Arxius d’enguany, la xerrada “Barcelona. Visitants il·lustres. Del Tibidabo al Ritz, passant per la Terrassa Martini“, una ocasió per conèixer aquella documentació, tant textual com visual conservada als diferents centres d’arxiu, que ens mostra el pas d’una gran diversitat de personalitats per la ciutat de Barcelona al llarg del segle XX, des d’emperadors i reis, com ara Alfons XIII o Eduard VIII d’Anglaterra, fins a actors, actrius i cantants, com ara Grace Kelly, Marisol, Ingrid Bergman, Sara Montiel o Maria Callas.

La xerrada, que tindrà lloc als Jardins de la Fundació Julio Muñoz Ramonet el dimecres, 7 de juny, a les 19 h, serà impartida per l’historiador i periodista Rafa Burgos, el qual ens donarà a conèixer els fruits de la seva recerca per l’Arxiu, tant pel que fa als expedients de protocol com les fotografies conservades majoritàriament a l’Arxiu Municipal Contemporani de Barcelona, a l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona i a l’Arxiu Municipal del Districte de Sarrià – Sant Gervasi. No us ho podeu perdre!

Etiquetes associades a la notícia