Les joves promeses del judo se citen a Barcelona

20/02/2018 12:28 h

Institut Barcelona Esports

Aquest dissabte, 24 de febrer, s’ha disputat el 45è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Judo al Centre Esportiu Municipal Olímpics de la Vall d’Hebron, una competició que ha enfrontat als diferents judoques del moment i ha permès constatar com està el futur del judo a Catalunya, un dels esports amb més llicències federatives.

El campionat ha comptat amb set categories diferents depenent del pes dels lluitadors. Així doncs, en categoria masculina, hi han hagut participants entre els següents paràmetres (kg): -60, -66, -73, -81, -90, -100 i +100. Per altra banda, en categoria femenina, els pesos oscil·laven entre: -48, -52, -57, -63, -70, -78, +78.

Quant a la competició, el TICB de Judo ha comptat amb el patrocini de l’Ajuntament de Barcelona i Daedo. A més, les instal·lacions estaven equipades amb 5 tatamis oficials de competició. Tanmateix, els judoques havien de disposar de dos judoguis diferents (blanc i blau) i tenir, com a mínim, el grau 1º KUY (cinturó marró).

Com és habitual en aquests grans esdeveniments, la competició ha estat molt igualada i emocionant fins al final. Els primers combats han tingut lloc entre les 9:00h i les 14:30h. Poc més tard, han començat les finals.

El certament ha estat tot un èxit i finalment, un bon número de judoques catalans, han aconseguit emportar-se una medalla a casa.

Felicitats a tots!