Voleu estar al dia? 11 butlletins electrònics que, com a joves, us interessa conèixer

18/05/2020 16:02 h

Joventut

Un únic formulari us permet donar-vos d’alta a tots els butlletins de Joventut! Remeneu, trieu i rebeu directament a la vostra safata d’entrada només aquella informació que voleu.

Durant l’estat d’alarma a causa de la covid-19, veureu que els continguts dels butlletins s’han adaptat per mantenir-vos al dia sobre les afectacions rellevants que s’estan produint en els àmbits del vostre interès.

A quins butlletins periòdics us podeu subscriure?

  • Joventut i Adolescència
    Butlletí general del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona que recull informació sobre serveis, activitats i equipaments per a joves a la ciutat.
  • Adolescents i Famílies
    Butlletí del Servei d’Adolescents i Famílies (SAIF) amb informació sobre l’actualitat i els tallers formatius adreçats a famílies amb fills i filles adolescents, així com l’actualitat del servei d’escolta i acompanyament Aquí t’escoltem.
  • Sales d’estudi
    Butlletí del servei de Sales d’estudi de Barcelona dedicat a les novetats i activitats que tenen lloc a les sales, especialment durant èpoques d’exàmens, i a consells i tècniques per optimitzar les hores dedicades a l’estudi.
  • Butlletí acadèmic per a joves
    Elaborat pel Centre d’Assessorament Acadèmic per a Joves (CAAJ). Subscriu’t-hi si estudies o vols fer-ho, i informa’t sobre les diferents opcions acadèmiques que ofereix Barcelona, els terminis d’inscripcions o matrícula, les beques al teu abast, les noves titulacions acadèmiques, els esdeveniments vinculats al món acadèmic…
  • Butlletí d’Emprenedoria per a joves
    Dissenyat pel servei juvenil d’Assessoria en Emprenedoria. Subscriu-t’hi si vols ser autònom/a o muntar el teu propi negoci, i informa’t sobre els recursos de Barcelona per a emprenedors/es…
  • Butlletí d’Habitatge per a joves
    Elaborat pel servei juvenil d’Assessoria d’Habitatge compartit. Subscriu-t’hi si busques informació sobre les possibilitats de trobar pis, sol·licitar ajudes, revisar o negociar el contracte de lloguer, solucionar conflictes amb companys/es o propietaris/àries…
  • Butlletí laboral per a joves
    Realitzat pel servei juvenil d’Assessoria laboral. Subscriu-t’hi si busques feina, si vols reorientar-te professionalment o si tens dubtes sobre els teus drets i deures com a treballador/a… i informa’t sobre l’actualitat laboral i l’oferta de recursos, serveis i activitats que et poden interessar.
  • Butlletí de Mobilitat internacional per a joves
    Butlletí realitzat pel servei juvenil d’Assessoria en Mobilitat internacional. Subscriu-t’hi si vols marxar a l’estranger a estudiar, treballar, fer pràctiques o un voluntariat… i busques programes i recursos que et facilitaran l’estada.

No deixeu perdre aquesta oportunitat i feu ja la vostra subscripció, escollint al vostre gust!

Sempre esteu a temps de canviar les vostres preferències o donar-vos de baixa del servei d’una manera senzilla, des d’un enllaç que trobareu inclòs als butlletins que rebeu.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades