Dia Internacional Càncer de Mama

18/10/2016 15:09 h

barcelona.cat

Com cada any, el 19 d’octubre es celebra el Dia Internacional del Càncer de Mama. L’Ajuntament de Barcelona, compromès amb la conscienciació ciutadana per la lluita i detecció precoç de la malaltia, va organitzar un acte a la plaça Sant Jaume dimarts 18 d’octubre.

Es calcula que 1 de cada 8 dones patirà càncer de mama al llarg de la seva vida, per aquest motiu, aquesta diada és aprofitada per donar a conèixer la importància del reconeixement precoç, la prevenció i procurar transmetre a la població la necessitat de suport cap a les persones afectades.

La façana principal de l’Ajuntament de Barcelona es va il·luminar de color rosa, com a símbol de solidaritat amb les persones afectades.

Totes les entitats, van elaborar i llegir un comunicat conjunt per posar de relleu les problemàtiques amb les que es troben dia a dia.

Dins del Saló de Cròniques la Comissionada de Salut Gemma Tarafa conjuntament amb representació de les diferents entitats, van fer un parlament on es van exposar les preocupacions i demandes que comparteixen entitats i Ajuntament.