La Fundació FCF celebra els II Premis Solidaris

25/04/2018 16:46 h

Institut Barcelona Esports

La Fundació Privada Catalana de Futbol de la Federació Catalana de Futbol celebra el dijous 26 d’abril els II Premis Solidaris a les 19:00 hores al Museu d’Art Contemporani de Barcelona.

La Fundació va decidir crear aquest guardó l’any passat amb l’objectiu de reconèixer aquelles iniciatives i activitats de clubs d’arreu de Catalunya que fomentin la solidaritat, els valors i l’ètica esportiva més enllà del terreny de joc.

Com va succeir l’any passat, les categories s’han dividit en dos blocs: individuals i col·lectives, que atorgaran set premis diferents. En la categoria individual, s’entregarà un Premi Solidari a un Jugador, a l’ètica esportiva, a un àrbitre i a un entrenador. Pel que fa a la categoria col·lectiva, es lliurarà un reconeixement al foment dels valors (a nivell de club), al joc net (per a un equip) i a l’ètica esportiva (de manera col·lectiva).

El jurat dels II Premis Solidaris de la Fundació de l’FCF està format per membres del patronat de la Fundació de l’FCF, la subcomissió d’Ètica Esportiva de l’FCF, així com per representants de l’esport i la Taula del Tercer Sector de Catalunya. El passat 10 d’abril, aquest jurat va deliberar sobre les diferents candidatures rebudes. Els guanyadors es donaran a conèixer durant la gala de demà. Els premis no tenen, en cap cas, caràcter econòmic, sinó que els guardonats rebran un trofeu creat especialment per a l’ocasió.

Etiquetas asociadas a la noticia