La renovació del carrer del Pisuerga, en marxa

Ja han començat les obres per reurbanitzar el carrer del Pisuerga, al barri de la Maternitat i Sant Ramon, al districte de les Corts, amb la previsió que estiguin llestes a l'agost. S'hi eixamplaran les voreres i es mantindrà la plataforma segregada, i s’hi incorporarà un carril bici de doble sentit que afavorirà la circulació dels vianants i els ciclistes.

28/01/2018 10:19 h

Redacció

La vorera sud-oest del carrer s’ampliarà fins als 9,80 metres, mentre que la nord-est es mantindrà amb els 5 metres actuals. Es reduirà la calçada a un sol carril de circulació amb aparcaments en línia a banda i banda i s’hi afegirà un carril bici.

L’Escola Pau Romeva ha participat en els treballs de definició del mobiliari urbà i del disseny dels parterres amb plantes aromàtiques que delimitaran una zona verda ben àmplia situada just al davant del centre i que funcionarà com un espai amb valor pedagògic.

L’eliminació de l’illa que separa el carril d’incorporació al carrer del Pisuerga, a la confluència amb el carrer de Xile, permetrà eixamplar la vorera i crear-hi una petita plaça.

També s’hi preveu realitzar una nova xarxa de recollida d’aigües i potenciar l’enllumenat actual amb una nova xarxa amb columnes de tecnologia led.

Etiquetas asociadas a la noticia