L'esport de la ciutat, present al Village del Godó

25/04/2018 09:53 h

Institut Barcelona Esports

Durant el Barcelona Open Banc Sabadell – 66è Trofeu Conde de Godó, a banda del tennis, també és protagonista l’esport de la ciutat. I és que l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Barcelona Esports té un estand municipal a les instal·lacions del torneig, concretament al Village.

En aquest espai, es realitzen presentacions, reconeixements, activitats i sessions de treball amb persones i entitats de l’univers esportiu de la ciutat per tractar temes rellevants i millorar, de forma conjunta i col·laborativa, l’esport a la ciutat. En aquest sentit, Marta Carranza, comissionada d’Esports de l’Ajuntament, ha participat en algunes de les presentacions importants que s’han realitzat durant aquests dies:

Dilluns, 23 d’abril: reconeixement dels campions catalans dels World Roller Games de Nanjing 2017.

Dimarts, 24 d’abril: presentació del Manifest de Defensa i Igualtat de Gènere a l’Esport. Consulta tota la informació i adhereix-t’hi!

Dimecres, 25 d’abril: acció promocional de les medalles dels Campionats Europeus de waterpolo, amb 19 waterpolistes de tres clubs catalans.

Dijous, 26 d’abril: presentació del 2n Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Femení, que es disputa al Club Esportiu Hispano Francès.

Tots els actes es poden seguir, en directe, a través del canal de Twitter de l’Institut Barcelona Esports (@BCN_esports).