Xerrada 'Darrere l'escenari. Estudis i professions del món escènic'

Joves de Sarrià-Sant Gervasi, Carrer de Brusi 51*61 , Barcelona 08006

T'apassiona el "backstage" de l'espectacle? No et perdis l'oportunitat d'entendre com les teves habilitats poden prendre protagonisme professional darrere del teló!

En aquesta activitat descobrirem els estudis i professions tècniques i de gestió del món escènic, des de tècnics de so i llum, passant per vestuari i maquillatge fins a rols de gestió essencials.

Entrarem també a conèixer en detall els estudis de Luminotècnia, Sonorització, Maquinària escènica, Realització i Producció que es poden cursar a l'Institut de Tècniques Audiovisuals i de l'Espectacle de Barcelona.

A més, desxifrarem els secrets darrere de la màgia de l'escenari de la mà de joves professionals que treballen en projectes tan coneguts com el "Polònia" i l’espectacle teatral "La Jaula de las locas".

Aquesta activitat s'engloba dins l'In-forma't - Activitats per trobar el teu itinerari acadèmic. Consulta la programació completa a barcelona.cat/informat.

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres a través de WhatsApp (662 333 350), enviant-nos un correu electrònic (joves@bcn.cat) o visitant el teu punt Joves de Barcelona més proper.

Activitat per a joves de 15 a 35 anys.

Dies Hores Preus Observacions
7 març
de 17.30 h a 19.30 h
Entrada Gratuïta

Cal inscripció prèvia a través de l'enllaç d'inscripció

Grup d’activitats

Quina oferta hi ha?

Destinatari

Activitats per a adolescents (12 - 17 anys)