Esteu aquí

Emotiva festa de cloenda HG Barribook 2013

Versió per a imprimirSend by emailPDF version
Casting 2013

BARRIBOOK TV és una estratègia de comunicació participativa per oferir als joves del Districte de Horta-Guinardó un espai on, des de la seva pròpia mirada, puguin (re)conèixer a altres joves mitjançant les seves activitats quotidianes i les seves visions particulars. Plegats i d'aquesta forma participativa construeixen una nova ciutadania.

L'activitat es tracta d'una sèrie de vídeos participatius creats per al reconeixement del territori i la seva diversitat. És un espai per recuperar la història del barri i defensar les múltiples identitats que l'habiten; un lloc d'informació, expressió i deliberació produït per propiciar el diàleg intercultural i la interacció positiva entre els joves.

Aquest any el procés ha estat carregat d'emocions i el grup -divers en edats, orígens i interessos- ha sabut compenetrar-se per produir unes peces audiovisuals de gran qualitat tècnica i una bona dosi d'emotivitat.

La iniciativa es realitza per quart any consecutiu des del Programa Nous Veïns i Veïnes en el Espai Jove Bocanord. Els joves participants procedeixen de diferents instituts del Districte d'Horta -Guinardo i els tallers de reflexió i producció de les històries van ser desenvolupats per la Associació Cultural elParlante.