Esteu aquí

Notícies

 • Sota el títol ‘Narrant-me una nova vida (al barri del Carmel)’, es presentarà el projecte el 5 de març a les 16 h

 •  

  Per tercer any consecutiu, l’Associació Sociocultural La Formiga posa en marxa el ‘Parlem?’, un projecte adreçat a joves d’entre 12 i 18 anys que cerca fomentar la interrelació i el coneixement mutu, tot afavorint l’intercanvi de coneixements a través d’activitats lúdiques.

 • La fundació FICAT realitzarà la tercera edició del curs “Coneixement de la societat d’acollida. Entorn i marc jurídic”, els dies 21,22,23,24 i 25 d’octubre.

 •  


  La diversitat cultural de les persones que parlen la llengua catalana al nostre país és ja una realitat que enriqueix la nostra societat.

  El català és i es percep com un projecte compartit per tota la ciutadania, i cada vegada és més evident la contribució

  de la població immigrada a l’hora de consolidar la nostra llengua com una vivència comuna.

 • Les dones del reTROBA'T

   

  Arrel de l’èxit de la tercera edició del grup de dones del projecte Trobat, més d’una desena de dones que van passar pel projecte es reuneixen cada dijous al Casal d’entitats del Mas Guinardó. Aquestes dones, amb un potent esperit associatiu, representen l’èxit de la promoció de les xarxes socials com a motor de la vida en comunitat. Demostren que la diversitat d’un grup pot convertir-se en el seu punt més fort.

 • Casting 2013

  Des del febrer, 30 joves d'Horta-Guinardó s'han endinsat en el món audiovisual aprenent tècniques de rodatge, locució, redacció... Els seus aprenentatges s'han reflectit en diferents reportatges sobre esport, cultura, comerç i tradició.

  El passat 5 de juny es van veure els resultats. L'Espai Jove Bocanord va ser l'escenari de l'acte de cloenda HG Barribook 2013 on es van visionar els treballs d'aquest any. Molta diversió amb el making off, premis i sorpreses.