Home

Comences un projecte a Barcelona? Si vens a viure aquí, volem facilitar-te l’arribada i oferir-te la informació i els consells que necessites per instal·lar-te, des de tràmits fins a qüestions pràctiques quotidianes. També pots participar en nombroses activitats per conèixer tot el que la ciutat t’ofereix, compartir experiències, crear vincles i fer noves amistats.

Tràmits prioritaris

Coneix els tràmits prioritaris que has d’efectuar per venir a Barcelona. T’oferim la informació clau d’una manera clara per complir els requisits administratius.

Veure tràmits

BARCELONA INTERNATIONAL WELCOME DESK

El Barcelona International Welcome Desk és el nou servei municipal d'atenció personalitzada al talent internacional que arriba a la ciutat. Ofereix atenció en persona i telemàtica.

Demana cita

BARCELONA TALENT-ED SUMMIT

Participa en las presentacions, càpsules i taules rodones del Barcelona Talent-ed Summit, un esdeveniment creat per posar en valor tots els aspectes que fan de Barcelona un imant de talent. Dimarts, 30 de novembre, de 10h a 13.30h.

Consulta’n el programa

COMUNITAT

Coneix altres persones que formen part de la comunitat de Barcelona, reuneix-t’hi i relaciona-t’hi. 

Connecta

ACTIVITATS

Sessions informatives, treball en xarxa, seminaris i conferències, visites a la ciutat, cursos, tallers, etc. Una àmplia gamma d'activitats sobre els temes que t'interessen.

Consulta'n el programa

Barcelona, la meva ciutat

Barcelona, mi ciudad

Barcelona, ciutat oberta i diversa

 • 22 ,4%

  Població estrangera
  sobre la població total

 • 480 .721

  persones residents nascudes en altres països
  sobre una població de 1,6 milions

 • 179

  Nacionalitats
  presents a la ciutat

Segueix-nos a les xarxes socials