12 passos per crear la teva marca professional

 

Tots tenim una marca personal: és intrínseca des del moment en què naixem i permet que les persones del nostre entorn tinguin una imatge de nosaltres. Però aquest impacte no sempre és el que desitgem; depèn de molts factors i, en la majoria dels casos, és conseqüència del nostre comportament natural i circumstancial.

El desafiament rau a transformar aquesta realitat perquè jugui a favor teu i crear una marca professional que uneixi la teva personalitat i el teu talent per assolir els objectius personals i professionals que sempre has somiat.

Crear una marca professional potent et farà guanyar més diners, poder triar les feines, formar equips, accedir a millors càrrecs, liderar i col·laborar en projectes interessants, ser percebut com una autoritat i consultat com a font d’opinió.

En aquesta masterclass recorrerem un camí de dotze passos per planificar la creació de la teva marca professional, basada en els teus valors personals i objectius estratègics.

Treballa la teva marca i pren el control del teu futur professional!

PONENT

La sessió estarà dirigida per Verónica González Peña, dissenyadora gràfica i experta en estratègia de marca amb més de 20 anys d'experiència assessorant i creant marques per a empreses de diferents països. És CEO & fundadora d'Iconbetha, agència de branding i comunicació i directora de relacions institucionals a IconbethaMedia, productora de mitjans digitals de comunicació. Des del 2021 és mentora certificada de la Xarxa de Mentoring Espanya i co-lidera diferents espais de recerca i pensament sobre branding i disseny estratègic, sostenibilitat, tecnologia i innovació en entitats públiques i privades.

 

Acte gratuït presencial, amb inscripció prèvia.
L'assistència és limitada, les places s'assignaran per ordre d'arribada.

 • Centre per a la Iniciativa Emprenedora Glòries (Barcelona Activa).
  ||
  Carrer de la Llacuna, 162-164, Barcelona
 • 04/10/2022
  ||
  De 17:30h a 19:00h
 • Castellà

AddThis