Comunitat Internacional

Barcelona és una ciutat cosmopolita, diversa i oberta que té una gran comunitat internacional. Segons els registres municipals, més d’una quarta part dels residents són persones nascudes a l’estranger i a la ciutat hi conviuen 180 nacionalitats diferents.

Tant si ets barceloní/ina de naixement, com si ets barceloní/ina d'adopció o per decisió, t’oferim dos punts de trobada o maneres de connectar amb el talent internacional de la ciutat.

 

 

Vols formar part de la comunitat Virtual durant tot l’any?

Si vols seguir participant en les activitats que oferim al llarg de l’any dirigides al talent internacional, fes-te membre de la Barcelona International Community, una plataforma digital on connectar i interaccionar amb altres persones, compartir informació, accedir a activitats d’interès o participar en fòrums de debat.

Registra’t per formar part d’aquesta comunitat virtual de persones interessades en Barcelona i el seu talent internacional.

Accedeix a la comunitat

 

 

 

 

Barcelona International Community Day

Des de fa anys, cada mes d’octubre s’organitza una gran trobada de la comunitat internacional de Barcelona. No et perdis aquest esdeveniment per conèixer tot el que Barcelona et pot oferir, intercanviar experiències amb altres persones i conèixer els actors claus de la ciutat. Gaudeix del seu programa d’activitats amb conferències, sessions informatives, tallers, activitats d'animació i treball en xarxa. No et perdis la propera edició, el dissabte 22 d’octubre de 2022.

 

 

 

Edicions anteriors