Coneix els amfitrions i amfitriones del Barcelona International Community Day 2021

Sis professionals d’èxit de perfils diversos compartiran visions i experiències sobre la seva nova vida a Barcelona en la trobada anual dirigida a la comunitat internacional de la ciutat.

host-ambassadors-2021
15/09/2021 - 12:08 h

El Barcelona International Community Day torna a celebrar-se amb més ganes que mai. La 7a edició tindrà lloc el dissabte 23 d’octubre al Museu Marítim. La jornada, impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, pretén contribuir a fer que la ciutat sigui més oberta i acollidora. Està adreçada als membres de la comunitat internacional de Barcelona i a tothom qui vulgui connectar amb aquest col·lectiu que aporta diversitat i riquesa a la ciutat.

L’esdeveniment comptarà amb una programació d’activitats per facilitar la seva integració a través d’informació, serveis i oportunitats per fer contactes. Els amfitrions i amfitriones de la trobada participaran en aquestes activitats per inspirar la comunitat i compartir vivències, coneixements i projectes personals.

Sis veus expertes

Nascut i criat al Marroc, l’Othmane Mouhssine va arribar a Barcelona amb la seva família ara fa 4 anys, després d’estudiar a França i acumular una experiència professional de 14 anys. Apassionat de l’esport, va cursar un màster en Sports Management and Legal Skills i va arrencar un nou projecte dins la indústria esportiva. Actualment és partner i ambassador del Grup Digi-Sports a Espanya. Ha col·laborat amb el RCD Espanyol, és soci actiu del FC Barcelona i jugador de tenis platja federat.

La sueca Jessika Klingspor es va enamorar de Barcelona als anys 90. Després de la seva tercera visita, mentre tornava a Estocolm, va decidir canviar de feina i començar de zero a Barcelona. Hi viu des del 2001, impulsant projectes del sector turístic i d’esdeveniments creatius, i connectant la innovació nòrdica amb l’ecosistema emprenedor barceloní. És fundadora i CEO de Nordics in Barcelona, fundadora i directora de Performance Prime Cities i cofundadora de TheMuroLab.

Dels Estats Units ve el polifacètic Sam Zucker. És fotògraf especialitzat en gastronomia i estils de vida, però també escriptor, cineasta, xef i guia de viatges. Va arribar a Barcelona com a professor xef d’un creuer de luxe procedent de Miami, on ensenyava a cuinar als turistes. Tenia pensat quedar-se a la ciutat uns mesos, però d’això ja fa més de vuit anys i no preveu marxar. A Barcelona ha treballat en molt diverses feines relacionades amb les xarxes socials, el turisme, la gastronomia i la realització de vídeo, entre d’altres.

L’Oxana Lapuzina va néixer al Kazakhstan, però la seva família es va traslladar a Moscou l’any 2001. Allà es va graduar en Economia i va treballar en l’àmbit de la banca privada. Raons sentimentals la van portar a Espanya el 2016. Primer va establir-se a Menorca i després a Barcelona, on es va iniciar en el sector dels recursos humans. Actualment, és especialista en experiència de l’empleat a l’empresa Preply. És una apassionada de les arts i el MNAC és el seu museu preferit.

La passió pels vins va portar la xinesa Lia Wei fins a Barcelona. Aficionada a les cultures, i especialment a la hispànica, va descobrir el món de l’enologia a través d’una vinatera navarresa que va conèixer a Chengdu. Després de formar-se com a sommelier a Xile, va arribar a Barcelona per estudiar un màster i doctorar-se. Actualment, és portaveu de les àrees rurals del Priorat i la Ribeira Sacra per a grups de turistes xinesos. A més, és una membre activa de l’Associació de Dones Xineses Emprenedores a Espanya.

El Gabriele Palma acumula més de 25 anys d’experiència professional en el màrqueting i la direcció general. Procedent d’Itàlia, es va traslladar a Barcelona l’any 2012. Després de visitar la ciutat moltes vegades, la seva incorporació al grup SEAT com a director de màrqueting li va donar l’oportunitat d’establir-s’hi de manera definitiva. Ara dirigeix la CASA SEAT, el hub de mobilitat urbana, on pot combinar passions com l’arquitectura, la música i el disseny, mesclant cultura i mobilitat.

Tots ells formaran part de l’esdeveniment, dins el programa d’activitats que pots consultar a la web del Barcelona International Community Day. Assabenta’t de les darreres notícies a les nostres xarxes socials i subscrivint-te al butlletí mensual de la comunitat internacional.