You are here

Neix Viu BARCELONA Marketplace

Una nova eina digital està pensada per fer arribar l’oferta de productes i experiències de Barcelona als residents de la ciutat.

Impulsada per Turisme de Barcelona, Impulsada per Turisme de Barcelona, aquesta nova eina digital està pensada per fer arribar l’oferta de productes i experiències de Barcelona als residents de la ciutat de forma senzilla i amb preus especials. de forma senzilla i amb preus especials.

Quins restaurants estan oberts a Barcelona? Quan puc anar al meu museu preferit? Quins espectacles es faran aquest mes? Aquestes preguntes, tan freqüents ara a causa de les limitacions pel coronavirus, són més fàcils de respondre des del 19 de juny gràcies a Viu BARCELONA Marketplace.

Divendres es va posar en marxa aquesta plataforma ideada per Turisme de Barcelona per ajudar a la reactivació de l’economia de la ciutat. Aquesta nova eina digital s’ha creat per contribuir en la campanya de recuperació de l’activitat de Barcelona impulsada per l’Ajuntament per pal·liar els efectes de la Covid-19.

Amb aquest directori, els residents de la ciutat poden trobar de forma accessible i en un sol espai l’oferta de productes, activitats i experiències de Barcelona. A més, des de la mateixa plataforma, es poden fer reserves i comprar entrades a preus especials, per tal que tots els barcelonins i barcelonines puguin redescobrir la seva ciutat de forma assequible.

Viu BARCELONA Marketplace compta amb més de 200 activitats segmentades segons temàtiques, per tal de facilitar l’experiència dels usuaris. S’hi poden trobar les següents seccions: activitats a l’aire lliure, cultura, LGTBIQ+, allotjament, experiències, moure’s per Barcelona, compres i comerç de proximitat, famílies i restaurants. A més, per tal d’oferir dades totalment actualitzades, la plataforma digital és “viva” i anirà incorporant noves propostes a mida que es vagi recuperant l’activitat.

Tota aquesta informació es pot trobar en 4 idiomes diferents (català, castellà, anglès i francès) i durant 4 mesos, entre juny i setembre.

Com accedir a Viu BARCELONA Marketplace?

Aquesta nova eina és accessible a través de la pàgina VisitBarcelona.com i des de la nova pàgina web maiensaturem.barcelona que posa en marxa l’Ajuntament de Barcelona.

A més, i gràcies a l’acord de Turisme de Barcelona amb Racc (Reial Automòbil Club de Catalunya), Viu BARCELONA Marketplace es pot trobar també a l’App de mobilitat CityTrips.