Juno House: un club femení per créixer, connectar i col·laborar

La Juno House ha nascut com un entorn inspirador amb el propòsit de satisfer les necessitats de la dona actual, centralitzant el benestar personal i el desenvolupament professional sota un mateix sostre.

..
23/05/2022 - 16:57 h

Juno House és el primer club de sòcies de Barcelona dissenyat amb aquest enfocament tan singular. Ubicat a l’emblemàtica construcció de la Farinera d’Aribau, al barri de Sant Gervasi, ofereix tant serveis d’empresa com zones de confort, amb una atenció especial a la maternitat i la conciliació i amb l’objectiu de crear sinergies dins la comunitat femenina.

Un projecte amb arrels novaiorqueses

Va ser després de ser mare que la Natalie Batlle, originària de Chicago, es va adonar de les dificultats de conciliar la vida familiar amb la trajectòria professional. Després de descobrir els clubs per a dones als Estats Units, va decidir importar aquest concepte a Barcelona.

A Amèrica havia conegut la Liana Grieg i amb ella compartia l’amor per Barcelona. Va ser a la ciutat que van conèixer l’Eva Vila-Massanas, també amb experiència professional a l’estranger, i juntes van aixecar aquest projecte inspirat en els clubs de Nova York i Londres.

1.400 metres quadrats per impulsar l’èxit professional

Aquest gran espai compta amb diverses zones dissenyades per adaptar-se al dia a dia de les sòcies. La Nau és l’àrea principal de cocreació i desenvolupament, on es duen a terme esdeveniments, reunions, tertúlies, trobades i fins i tot produccions audiovisuals.

Per altra banda, es troba la Farinera, un refugi més íntim i personal on cada pis ofereix una activitat diferent: un programa de fitness amb diverses especialitats, una planta dedicada a l’autocura i el benestar, un espai per a mares i fills o una cocteleria on relaxar-se i socialitzar.

Una comunitat col·laborativa i diversa

Les cofundadores busquen formar un club divers, amb dones de totes les edats, diferents sectors professionals i sobretot diverses nacionalitats. El club ha suscitat un gran interès i és per això que analitzen les peticions d’entrada rebudes per oferir a les sòcies l’entorn més divers i enriquidor possible. La sol·licitud d’afiliació al club es realitza a través d’un formulari i hi ha quotes personals i corporatives.