La Festa de la Ciència oferirà prop de dues-centes activitats de divulgació científica i tecnològica

Les activitats tindran lloc a la rambla del Raval durant el cap de setmana del 28 i 29 de maig.

15a Festa de la Ciència
19/05/2022 - 17:47 h - Cultura i lleure Octavi Planells

La quinzena edició de la Festa de la Ciència oferirà prop de dues-centes activitats de divulgació científica i tecnològica. Enguany, el centre de la festa seran la rambla del Raval i la plaça de Vázquez Montalbán, on es concentraran la majoria de les activitats. No obstant això, en altres punts del barri, com ara les reials acadèmies o l’Institut d’Estudis Catalans, també s’han programat algunes activitats. La festa d’aquest any ha implicat més de cent cinquanta centres i grups de recerca, universitats i empreses de divulgació científica de la ciutat i de l’àrea metropolitana.

Amb la celebració al barri del Raval es posa en marxa un nou model de festa descentralitzat amb què se cerca la implicació de les entitats de la zona. És per això que en aquesta edició de la festa una vintena de les entitats que hi participen activament són del Raval. En els pròxims anys l’esdeveniment es traslladarà a altres barris de la ciutat.

D’altra banda, la festa coincideix amb diferents efemèrides relacionades amb l’àmbit científic i mediambiental que tindran força presència en les activitats d’enguany: el Decenni de les Ciències Oceàniques per al Desenvolupament Sostenible (2021-2030), l’Any Internacional de la Pesca i l’Aqüicultura Artesanals, l’Any Internacional de les Ciències Bàsiques per al Desenvolupament Sostenible i l’Any Internacional del Vidre.

Trobareu tota la informació al web de la quinzena Festa de la Ciència.

AddThis