Llum BCN torna a encendre les nits del Poblenou

Del 3 al 5 de febrer, la dotzena edició del festival reflexionarà sobre les crisis actuals.

..
23/01/2023 - 15:44 h - Cultura i lleure Ajuntament de Barcelona

Al festival Llum BCN 2023 hi participaran tretze creadors i creadores del món de l’art contemporani, el disseny, l’arquitectura o la il·luminació, d’aquí i d’arreu, i fins a quinze escoles d’art i disseny i arquitectura de Barcelona. Cada obra i cada espai convida la ciutadania a participar en un laboratori urbà per explorar com contemplar i habitar la ciutat des de perspectives noves i inèdites.

Les crisis actuals, temes destacats de Llum BCN 2023

L’edició d’enguany no vol ignorar les crisis que el planeta i les societats viuen actualment. Per això, part de les instal·lacions estan especialment enfocades a tractar temes com la relació amb l’energia o el canvi climàtic. Aquesta és la direcció que segueixen l’obra del col·lectiu coreà Kimchi and Chips, que proposa una nova icona urbana energèticament autosuficient, i la de l’artista Thijs Biersteker, que proposa una escultura cinètica interactiva alimentada per energia eòlica.

A les grans propostes lumíniques que vestiran els carrers del Poblenou cal sumar-hi el +Llum, un circuit d’instal·lacions de petit i mitjà format ideat per Poblenou Urban District.

Tota la informació sobre el festival Llum BCN 2023 a barcelona.cat/llumbcn.

llum bcn 2020 Llum BCN 2023

Related news

AddThis