Empreses i talent internacional que vulguin establir-se a Barcelona com a conseqüència del Brexit

A causa del Brexit, algunes empreses i professionals han decidit explorar la possibilitat d’ubicar-se en ciutats de l’Europa continental. Per als que pensen en Barcelona, posem a la seva disposició els recursos següents:

  • Per a empreses i inversors

L’Ajuntament de Barcelona, a través de la seva agència de desenvolupament local, Barcelona Activa, posa a disposició de les empreses i inversors estrangers que vulguin traslladar o expandir la seva activitat a Barcelona un Servei d’aterratge empresarial (enllaç a contingut en anglès). El servei ofereix acompanyament integral a les empreses estrangeres en el seu procés d’establiment a la ciutat, a través d’informació i recursos sobre tràmits administratius, constitució empresarial, recerca d’espais, selecció de talent i contacte amb altres agents d’interès, entre altres.

  • Per a persones

Per als professionals que vulguin desenvolupar la seva carrera professional a la ciutat, crear una empresa, estudiar o investigar; en definitiva, les persones que estan pensant a venir a viure i treballar a Barcelona, hi ha Barcelona International Welcome amb tota la informació i recursos útils per mudar-se a la ciutat.

Subscribe to Empreses i talent internacional que vulguin establir-se a Barcelona com a conseqüència del Brexit