Carme Solé Vendrell o la pregonera il·lustrada

Heu vist les seves creacions una pila de vegades, en revistes infantils, al teatre o en el rostre de la gegantona Laia. I és que la pregonera de la Mercè 2024 és especialista a convertir la vida... en una il·lustració.

Com seria la vida sense imatges, retrats, dibuixos o il·lustracions? No us ho podríeu imaginar, ni vosaltres ni la pregonera que obre enguany la Festa Major de Barcelona. 
 

El cartell en moviment de la Mercè 2024

La productora barcelonina Canada filma un espot per anunciar la Festa Major de Barcelona del qual ha sortit la imatge del cartell d'enguany.

Els temps canvien i si, fins ara, el cartell de la Mercè havia estat territori exclusiu d'artistes o dissenyadors i dissenyadores, enguany neix del talent audiovisual barceloní.

La gran festa marroquina de la Mercè

Casablanca, ciutat convidada de la festa major de Barcelona, omple la ciutat de música i arts de carrer.

Als escenaris de Música Mercè i del Barcelona Acció Musical, fent circ al Castell de Montjuïc, ballant danses urbanes al Parc de l'Estació del Nord, fent un concert al Palauet Albéniz o mostrant el seu talent per a les arts visuals al Parc de la Trinitat... En tots aquests espais trobareu els i les artistes que venen de Casablanca, la ciutat convidada de la Mercè 2024.

Notícies