"Ara dones" amb "Hanna Moisala / Yur Dance / Aina Lanas / Ella Poema", dins del "MAC Festival"

Passeig Til·lers - Escenari

Hanna Moisala / Yur Dance / Aina Lanas / Ella Poema (procedències diverses): Ara dones

El futur té nom de dona. Ho sabreu per poc que llegiu el diari o mireu les notícies a la televisió. I és que el món femení reclama i obté cada dia d´una manera més decidida el protagonisme que li pertoca en tots els àmbits, també el de la creació. Per això enguany la Ciutadella acull una proposta nocturna que recorda que el moment de les dones ja ha arribat. L´actriu Cristina Cazorla n´és la presentadora i s´encarrega d´introduir unes dones que ens explicaran, cadascuna amb el seu llenguatge, històries personals molt poderoses.

Hanna Moisala
L´artista ens mostra el seu treball basat en l´art japonès del shibari en una proposta propera al circ. Quedareu lligats de mans i peus davant el talent extraordinari d´aquesta artista finlandesa.

Yur Dance
Aquesta companyia barcelonina ens demostra que amb cadira de rodes també es pot interpretar una coreografia emocionant i tècnicament impecable. Dansa integrada que ens farà reflexionar sobre la mirada estereotipada que sovint projectem sobre els altres.

Aina Lanas
Deixeu que aquesta artista us expliqui a Ayeh Nah una història personal en forma d´un solo de dansa, només acompanyada per un maniquí que representa la manera com la protagonista es veu a si mateixa.

Ella Poema
Un projecte creat per Aïda Colmenero, una ballarina i coreògrafa que crea un mapa poètic a partir dels versos d´autores de tot el planeta i, en especial, del continent africà.


Informació
Des del Divendres 21 fins el Diumenge 23 Setembre
Horari
Dies Hores Preus
divendres, dissabte i diumenge a les 23:30 h

Entrada Gratuïta